Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Seglingshajk med övernattning

15 juni 2019 - 16 juni 2019

Välkomna på Hajk!
Vi seglar med Birdien, Tvåkronorna och Enkronorna från hemmabryggan i Torpaviken (S på kartan) till norra viken på Brandalsund (M på kartan) där vi övernattar, sen seglar vi hem.
Start: Vi träffas kl 10.00 lördag 15 juni vid hemmabryggan i Torpaviken.
Slut: Cirka kl 15.00 söndag 16 juni på samma ställe.
Program: Äventyrarna seglar Birdien. Upptäckare och Spårare seglar Tvåkronor och Enkronor. Ledarna fördelar sig samt kör en följebåt med gemensam packning och packningen för de som seglar i jollarna. På Brandalsund kommer vi leka, bada, laga middag och umgås. Övernattning blir i Birdien för äventyrarna, eller i vindskydd om man hellre vill. Övriga sover i vindskydd som vi tar med oss. För de yngsta finns möjligheten att bli hämtad av föräldrar före läggdags, sova hemma och sedan komma tillbaka till frukosten. Vid frukosten på söndagen gör vi matsäck som vi tar som lunch i båtarna på hemvägen.
Medtag: Sovsäck, Liggunderlag (ej nödv. för de som sover i Birdien), Flytväst, Regnkläder, Badkläder, Ombyte, Scoutdräkt är trevligt men inte nödvändigt, Matgrejer (bestick, storkåsa/djup tallrik, drickkåsa samt fylld vattenflaska), hygiengrejer inkl myggskydd, matsäck/lunch till lördagen.
Anmälan: Sätt in 150:- på kårens konto och ange Scoutens namn. Senast 10 juni. Handelsbanken clearing/konto: 6606/88921654 (Söderälje Sjöscoutkår)

OBS: Informationen här kan ändras så ta en koll när det närmar sig avfärd. Ändringar är understrukna.

 

Arrangör